Logga för WEB is IT

”Hemsida, webb, sajt...“

Vi har kunnandet

Hemsidor ska vara enkla att uppdatera. Med vårt verktyg WEB is IT BackOffice är detta möjligt och du gör det direkt i webbläsaren.

 

Kärt barn har många namn

Oavsett vad du kallar det, så finns det ingen anledning till att inte finnas på webben. Finns du redan där så är det viktigt att gå igenom sidorna lite då och då.

Dynamiskt och enkelt
Idag är det vanligast att bygga dynamiska webbplatser. En dynamisk sida anpassas efter de klick som dina besökare gör. Du kan också lägga in nyheter från andra sidor, varför inte ditt flöde från Twitter och FaceBook för att ytterligare höja intresset för din sida.

Tekniken förändras ständigt, t.ex. hur sökmotorerna hittar och söker igenom dina sidor. Att inte indexeras av t.ex. Google kan göra att dina nya kunder inte hittar dig.

Underhåll själv
För enkelt underhåll så ingår ett word-liknande verktyg. Det innebär att du kan uppdatera dina sidor oavsett vart du befinner dig, en dator med internetuppkoppling är allt som krävs.
Du loggar in med dina personliga användaruppgifter, så att endast behöriga kan göra förändringar på sidorna.

Anders Södergren

Skidåkaren Anders Södergren, OS-Guld i stafett, Vancouver 2010 och VM-Silver i stafett, Oslo 2011 är de främsta meriterna.
Vem kan glömma Anders insats i Vancover när han genom att bromsa en stor del av skidfältet såg till att Marcus Hellner fick guld och Johan Olsson fick brons.
Hela siten sköts via vårt webbverktyg BackOffice.

Hospice

Mellannorrlands Hospice är en specialiserad vårdenhet för inneliggande vård av de allra svårast sjuka som befinner sig i livets slutskede.
Hela siten sköts via vårt webbverktyg BackOffice.

Tandoori House

Restaurangen serverar Indisk mat i riktigt mysiga lokaler.

Bättre affärer

Bättre affärer är en affärstidning som kombinerar nyheter kring dina lokala företag med tips och inspiration. Precis som namnet antyder ska magasinet fungera som ett viktigt verktyg för att du ska kunna göra bättre affärer.
Hela siten sköts via vårt webbverktyg BackOffice.

Campingar

Vi har blivit något av en specialist när det gäller campingar på webben. Allt ifrån enklare sidor till mer avancerade där tex skolor kan låta elever boka och betala sin friluftsdag direkt på webben.
Vi har också system där personal kan tidrapportera och där ekonomiansvarig enkelt kan ta ut underlag för löner.

Lokalaktuellt

Tidningen distribueras till hushållen inom Sundsvall och Timrå kommun, med en upplaga på ca 50 000 ex. Den finns även att tillgå på vissa utvalda platser inom regionen T ex. på Hotell, Bibliotek och i vissa köpcentrum.

Vi utvecklar allt utefter kundens önskemål och gör de anpassningar som behövs.

Webbutveckling

Kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar det, så finns det ingen anledning till att inte finnas på webben. Finns du redan där så är det viktigt att gå igenom sidorna lite då och då. Med vårt webbverktyg BackOffice kan du enkelt uppdatera dina sidor vart som helst, när som helst.

I vårt webbhotell får du plats för din webb och vi ger dig också tillgång till e-ost.

Webbhotell/E-post

WEB is IT's webbhotell passar både företag och privatpersoner. Snabbt, stabilt och säkert. Du får bl.a. tillgång till ASP.NET, FTP och dagliga backuper. Vi erbjuder e-post i sammarbete med en av Sveriges största leverantör på området.
Webbhotell från 200 kr per månad.

Via hanterar samtliga dina domäner och behöver du en ny så hjälper vi dig med det också.
Domän

WEB is IT kan registrera dina domäner och bevaka dem så att de förnyas varje år. Du slipper då oroa dig för att missa när det är dags och samtidigt tappa rättigheterna till ditt namn. Vi kan registrera i stort sett samtliga domäner på marknaden.
Domäner från 145 kr per år.

Vi har erfarenheter av trycksaksproduktion.
Tryck

WEB is IT besitter ett stort kunnande i funktionalitet och marknadsföring på webben och även i det tryckta mediet.
Produktion av t.ex. broschyrer och annonser är sådant som du också kan få hjälp med.
WEB is IT ser till helheten så att all din marknadsföring pratar samma språk.

Copyright © 2019 - WEB is IT
E: Skicka mail till oss
M: 070-614 11 60
Postadress:
Lappgränd 7A, 854 63 Sundsvall

Samtliga priser på sidan anges alltid exkl. moms och frakt om inget annat anges.

Husbilsdagboken, www.husbilsdagboken.se, en webbtjänst utvecklad av WEB is IT som ger dig full kontroll på det mesta som rör ditt husbileägande.