Förslag på hur samma sida kan se ut i dator respektive mobil

Hemsida, webb, sajt…

Vi har kunnandet

Hemsidor ska vara enkla att uppdatera. Med vårt verktyg WEB is IT BackOffice är detta möjligt och du gör det direkt i webbläsaren. Då vi utvecklar detta själva kan vi också in i minsta detalj helt kundanpassa alla funktioner.

Vi arbetar även med WordPress med all dess funktionalitet som finns inbyggt i detta.

Kärt barn har många namn

Oavsett vad du kallar det, så finns det ingen anledning till att inte finnas på webben. Finns du redan där så är det viktigt att gå igenom sidorna lite då och då.

Dynamiskt och enkelt

Idag är det vanligast att bygga dynamiska webbplatser. En dynamisk sida anpassas efter de klick som dina besökare gör. Du kan också lägga in nyheter från andra sidor, varför inte ditt flöde från Twitter och FaceBook för att ytterligare höja intresset för din sida.

Tekniken förändras ständigt, t.ex. hur sökmotorerna hittar och söker igenom dina sidor. Att inte indexeras av t.ex. Google kan göra att dina nya kunder inte hittar dig.

Underhåll själv

För enkelt underhåll så ingår ett word-liknande verktyg. Det innebär att du kan uppdatera dina sidor oavsett vart du befinner dig, en dator med internetuppkoppling är allt som krävs.
Du loggar in med dina personliga användaruppgifter, så att endast behöriga kan göra förändringar på sidorna.


En av Dalarnas härliga skidanläggningar är Bjursås Skicenter & Camping. Läget och närheten till Mälardalen gör att många besökare kommer just därifrån.
Hela siten sköts via vårt webbverktyg BackOffice.
Skidåkaren Anders Södergren, OS-Guld i stafett, Vancouver 2010 och VM-Silver i stafett, Oslo 2011 är de främsta meriterna.
Vem kan glömma Anders insats i Vancover när han genom att bromsa en stor del av skidfältet såg till att Marcus Hellner fick guld och Johan Olsson fick brons.
Hela siten sköts via vårt webbverktyg BackOffice.
CAMPING MITTSVERIGE är en regional förening för campingplatserna inom SCR Svensk Camping är en regional förening för campingplatserna inom SCR Svensk Camping.
Hela siten sköts via vårt webbverktyg BackOffice.